2068888.jpg

SKY:ltä tuli soma paketti ja paketissa kokonaista kolme kirjaa. Niissä onkin vähän pähkäiltävää, sillä yksi on runokirja Tommy tabermanin "Veren sokeri". Toinen on novelleja Taina Teerialhon "Etelärinteiden miehet" ja kolmas on tyhjä kirja, joka minun pitäisi täyttää.

Runoja luen harvoin, samoin novelleja. Varmaan laiskuuttani. Molemmissa on enemmän mietittävää kuin tavallisessa lukuromaanissa. Nämä aion tietenkin lukea, kun kerran lahjaksi sain.

Tyhjät kirjat ovat hyvin haastavia. Olen kirjoitellut elämäni eri vaiheissa päiväkirjoja vaihtelevasti. Nettipäiväkirjan pitäminen oli hyvin mielenkiintoinen kokemus. Nyt kirjoittelen taas aina välillä. kirjoitan pieniin tyhjiin kirjoihin. Kirjoitan, kun ahdistaa tai kun kaikki on poikkeuksellisen hyvin. Tavallista arkea kirjaan harvemmin.

Kun lapseni olivat pieniä, kirjoitin tavallisiin ruutuvihkoihin arkipäiväkirjaa. Kirjoitin kaikesta, mitä teimme ja puuhasimme. Ajattelin, että lasten olisi mukava lukea niitä sitten joskus, kun ovat jo itse vanhoja ja sivujen kirjoittaja poissa.

PS Olen lisännyt blogini kuvaukseen sanan "Lukupäiväkirja". Toivottavasti se kertoo jotain tämän blogin luonteesta. Kerron, mitä luen ja miten se vaikuttaa minuun. En mitään sen suurempaa.